Založ si blog

Šalamúnky

Šalamúnky a Šalamúni, z celého srdca Vás pozdravujem a ďakujem Vám, že môžem napísať nejaký blog, že Vaše odsúdenie je skutočne realistické zhodnotenie situácie, nakoľko viete všetko, boli ste všade, máte relevantné a 100 % informácie zo všetkých svetských, vesmírnych, duchovných, telesných zdrojov, viete čítať minulosť, viete čítať myšlienky, to, čo poviete je pravda lebo sa to stalo, deje sa to, alebo sa to ešte len stane – veď na čase nezáleží. Ďakujem, že si Vašim neochvejným záverom môžem riadiť život, milujem si sypať popol na hlavu za imaginárne skutky.

 

A teraz fakt. Pre všetkých Šalamúnov a Šalamúnky:

Aj ja – (rozumej akýkoľvek iný človek nad ktorým robíte súdy) – by som Vás vedela odsúdiť, a ako ľahko, v zlomku sekundy.

Aj ja – (rozumej akýkoľvek iný človek nad ktorým robíte súdy) – by som sa na Vás vedela dívať ako na chuderku, rozumej s opovrhnutím.

 

Ak to ja (rozumej akýkoľvek iný človek) nerobím, neznamená to, že to neviem. VIEM (rozumej akýkoľvek iný človek že to vie). Ale nechcem a nebudem (rozumej akýkoľvek iný človek to robiť nechce a nebude lebo nechce). Nie som naivná (rozumej akýkoľvek iný človek). Proste vynášanie súdov a krivé svedectvá nie sú v našej povahe. Ale to neznamená, že nám krivé svedectvá o nás nevadia. Vadia. Tak to milé Šalamúnky a Šalamúni nerobte, lebo aj my to vieme, resp. by sme to vedeli. Ale neurobíme to. Ale vadí nám to.

Vrelá vďaka!

 

Potrat Ježiša Krista

07.01.2019

Čo by sa stalo, ak by sa Panna Mária rozhodla ísť na potrat? Panna Mária je nepoškvrnené počatie. (Lurdy- počas 16. zjavenia 25. marca.1858 sa Bernadeta spýtala na jej meno, ale ona sa len usmiala. Otázku zopakovala tri razy, keď konečne zaznela odpoveď: „Ja som Nepoškvrnené počatie.“) Keď bol Adam a Eva v raji, predtým než zhrešili a boli vyhnaní z raja, Boh [...]

„Choďte už do čerta“, odkázal Ficovi či Dankovi Stanke

16.11.2018

Marta, Marta, staráš sa a znepokojuješ pre mnohé veci, a potrebné je len jedno. Mária si vybrala dobrý podiel, ktorý sa jej neodníme.

Mám sedem frajerov

15.10.2018

Ako áno, ako nie, nejak k tomu došlo. Je ťažké zmenežovať čas, ale s dobrým notesom, dobre ukrytým, sa to dá. Veď nie nadarmo sa hovorí, že dobrý klamár musí mať dobrú pamať. Preto ten notes… pamäť totiž zlyháva. A v tom notese musí byť zaznamenané všetko. Akože úplne všetko. Lebo keď štvrtýkrát hovoríte číslu 3 že vašu mačičku bolí laba je to [...]

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

dusik

Mám vás rada

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 21059x
Priemerná čítanosť článkov: 2340x

Autor blogu

Kategórie