Založ si blog

Potrat Ježiša Krista

Čo by sa stalo, ak by sa Panna Mária rozhodla ísť na potrat?

Panna Mária je nepoškvrnené počatie. (Lurdy- počas 16. zjavenia 25. marca.1858 sa Bernadeta spýtala na jej meno, ale ona sa len usmiala. Otázku zopakovala tri razy, keď konečne zaznela odpoveď: „Ja som Nepoškvrnené počatie.“) Keď bol Adam a Eva v raji, predtým než zhrešili a boli vyhnaní z raja, Boh odobral nepoškvrnenú partikulu z Adamovho tela, požehnanú, ktorá bola základom Panny Márie už od jej počatia. (videnie Anny Kataríny Emmerichovej) Panna Mária by sa nikdy pre potrat nerozhodla, ani by jej nikdy takáto myšlienka neskrsla v hlave keďže bola Čistotou.

Ale hypoteticky. Ak by to urobila, zabila by Ježiša Krista. Pána Boha. Jednu Božskú osobu z troch. Niekto by mohol povedať – veď Ježiša aj tak zabili…je jedno či je to skôr či neskôr, v toku dejín je 33 rokov kvapkou. Mohla to teda urobiť už ona. Rozhodnúť za Boha. O čo by sa prišlo?

Prišlo by sa o Kvapku Živej Vody. O Spasiteľa by sa prišlo. Prišlo by sa o Boha. Prišlo by sa o všetko. Akože úplne o všetko. Koniec. Vôbec žiadna nádej! Len ničota by bola. Katastrofa. Tragédia najväčšieho zrna.

(Ak tú nádej teraz necítite ani vy, treba hľadať a prosiť, Pán Boh sa Vám ozve.)

O čo sa príde ak žena ide na potrat? Okrem toho že žena príde o svoj vnútorný pokoj, príde svet o človeka. Čo by bolo z toho človeka? Netuším. Ale Pán Boh to vie, toho človeka mal v pláne už od večnosti. Varujme sa rozhodovať za Boha! Nerúhajme sa mu ako zločinec, ktorý visel vedľa neho na kríži. Jeden z tých zločincov, ktorí viseli na kríži, sa mu rúhal a hovoril: ,,Nie si ty Mesiáš? Zachráň seba i nás!“ No druhý ho zahriakol: ,,Ani ty sa nebojíš Boha, hoci si takisto odsúdený? Lenže my spravodlivo dostávame zaslúžený trest, ale on neurobil nič zlé.“ Potom povedal: ,,Ježiš, rozpomeň sa na mňa, keď prídeš do svojho kráľovstva.“ Ježiš mu odpovedal: ,,Amen, hovorím ti: Dnes budeš so mnou v raji.“ (Lk 23;39-43)

Človek nerozhoduj za Boha. Ak mal niečo alebo niekoho v pláne od večnosti, tak pretože sa o to vie postarať.

„Choďte už do čerta“, odkázal Ficovi či Dankovi Stanke

16.11.2018

Marta, Marta, staráš sa a znepokojuješ pre mnohé veci, a potrebné je len jedno. Mária si vybrala dobrý podiel, ktorý sa jej neodníme.

Mám sedem frajerov

15.10.2018

Ako áno, ako nie, nejak k tomu došlo. Je ťažké zmenežovať čas, ale s dobrým notesom, dobre ukrytým, sa to dá. Veď nie nadarmo sa hovorí, že dobrý klamár musí mať dobrú pamať. Preto ten notes… pamäť totiž zlyháva. A v tom notese musí byť zaznamenané všetko. Akože úplne všetko. Lebo keď štvrtýkrát hovoríte číslu 3 že vašu mačičku bolí laba je to [...]

Verím v Boha ale neverím v cirkev

21.09.2018

Nový slogan tejto doby. Blud. Uvedomujem si svoj obrovský dar, že ja viem, že Boh existuje a tým pádom slovo verím je niečo menej. V mojom prípade teda. Ale o tom teraz nebudem písať. To len na úvod, aby ste vedeli, že tento blog, či článok, alebo čo, píše niekto, kto vie, že Pán Boh je. Sama so sebou sa o tom nemusím baviť. Prejdem k veci. Boh ako najväčšie dobro a [...]

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 07:20

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

dusik

Mám vás rada

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 20992x
Priemerná čítanosť článkov: 2332x

Autor blogu

Kategórie