Založ si blog

Šalamúnky

Šalamúnky a Šalamúni, z celého srdca Vás pozdravujem a ďakujem Vám, že môžem napísať nejaký blog, že Vaše odsúdenie je skutočne realistické zhodnotenie situácie, nakoľko viete všetko, boli ste všade, máte relevantné a 100 % informácie zo všetkých svetských, vesmírnych, duchovných, telesných zdrojov, viete čítať minulosť, viete čítať myšlienky, to, čo poviete je pravda lebo sa to stalo, deje sa to, alebo sa to ešte len stane – veď na čase nezáleží. Ďakujem, že si Vašim neochvejným záverom môžem riadiť život, milujem si sypať popol na hlavu za imaginárne skutky.

 

A teraz fakt. Pre všetkých Šalamúnov a Šalamúnky:

Aj ja – (rozumej akýkoľvek iný človek nad ktorým robíte súdy) – by som Vás vedela odsúdiť, a ako ľahko, v zlomku sekundy.

Aj ja – (rozumej akýkoľvek iný človek nad ktorým robíte súdy) – by som sa na Vás vedela dívať ako na chuderku, rozumej s opovrhnutím.

 

Ak to ja (rozumej akýkoľvek iný človek) nerobím, neznamená to, že to neviem. VIEM (rozumej akýkoľvek iný človek že to vie). Ale nechcem a nebudem (rozumej akýkoľvek iný človek to robiť nechce a nebude lebo nechce). Nie som naivná (rozumej akýkoľvek iný človek). Proste vynášanie súdov a krivé svedectvá nie sú v našej povahe. Ale to neznamená, že nám krivé svedectvá o nás nevadia. Vadia. Tak to milé Šalamúnky a Šalamúni nerobte, lebo aj my to vieme, resp. by sme to vedeli. Ale neurobíme to. Ale vadí nám to.

Vrelá vďaka!

 

Potrat Ježiša Krista

07.01.2019

Čo by sa stalo, ak by sa Panna Mária rozhodla ísť na potrat? Panna Mária je nepoškvrnené počatie. (Lurdy- počas 16. zjavenia 25. marca.1858 sa Bernadeta spýtala na jej meno, ale ona sa len usmiala. Otázku zopakovala tri razy, keď konečne zaznela odpoveď: „Ja som Nepoškvrnené počatie.“) Keď bol Adam a Eva v raji, predtým než zhrešili a boli vyhnaní z raja, Boh [...]

„Choďte už do čerta“, odkázal Ficovi či Dankovi Stanke

16.11.2018

Marta, Marta, staráš sa a znepokojuješ pre mnohé veci, a potrebné je len jedno. Mária si vybrala dobrý podiel, ktorý sa jej neodníme.

Mám sedem frajerov

15.10.2018

Ako áno, ako nie, nejak k tomu došlo. Je ťažké zmenežovať čas, ale s dobrým notesom, dobre ukrytým, sa to dá. Veď nie nadarmo sa hovorí, že dobrý klamár musí mať dobrú pamať. Preto ten notes… pamäť totiž zlyháva. A v tom notese musí byť zaznamenané všetko. Akože úplne všetko. Lebo keď štvrtýkrát hovoríte číslu 3 že vašu mačičku bolí laba je to [...]

SR Čaputová LPR Zbierka Onkológia Deň Narcisov BAX

Žlté narcisy dodávajú nádej a pomáhajú, zbierku podporila aj prezidentka

18.04.2024 14:06

Vďaka podľa nej patrí dobrovoľníkom, ale aj všetkým, ktorí sa rozhodnú podporiť dobrú vec a prejavia tak solidaritu s onkologickými pacientmi.

Rapid Life

Súd oslobodil spod obžaloby exšéfa odboru NBS Barriho v kauze Rapid Life

18.04.2024 14:02

Rozsudok nie je právoplatný, o odvolaní prokurátora rozhodne Najvyšší súd.

Venezuela

Rezort diplomacie neodporúča cestovať do Venezuely. Slováci majú zvážiť cestu aj dvoch ďalších štátov Južnej Ameriky

18.04.2024 13:49

Ministerstvo pripomína, že SR nemá ani v jednej z krajín zastupiteľský úrad.

World Press Photo, palestínčanka, gaza, izrael, Mohammed Salem

Plačúca Palestínčanka s mŕtvym dieťaťom v náručí. World Press Photo tento rok vyhrala snímka z Gazy

18.04.2024 13:40

Usporiadatelia pripomenuli nebezpečenstvo, akému fotoreportéri počas pokrývania vojnových konfliktov čelia.

dusik

Mám vás rada

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 20994x
Priemerná čítanosť článkov: 2333x

Autor blogu

Kategórie